مراسم وداع با پیکر شهید مدافع حرم تازه تفحص شده محمود شفیعی که در سال ۹۴ حین مبارزه با تروریستهای تکفیری در منطقه خانطومان سوریه به درجه رفیع شهادت نائل آمده بود در معراج شهدای تهران با حضور خانواده و دوستان ایشان برگزار شد.



















یک مقام ارشد اسرائیلی: ما برای یک درگیری گسترده در خلیج آماده میشویم و احتمالاً اسرائیل نیز در آن دخیل خواهد بود.
یدیعوت آحرونوت: شاباک (سازمان امنیت داخلی اسرائیل) یک تونل امن برای تردد بنیامین نتانیاهو حفر کرد که از منزل وی به یک کنیسه نزدیک منتهی میشد تا او بتواند در مراسم روز آمرزش (یوم کیپور) شرکت کند!
شبکه ۱۵ اسرائیل: امشب، در حاشیه جلسات سازمان ملل، دونالد ترامپ با تعدادی از رهبران کشورهای عربی و حاشیه خلیج فارس دیدار خواهد کرد.
برخی رسانه های مطلع ایتالیایی فاش کردند که دولت ایتالیا در ساعات گذشته شماری از جنگنده های خود را با شتاب از پایگاه طائف عربستان جابه جا کرده است. این اقدام در پی نگرانی های امنیتی از هدف قرار گرفتن پایگاه های عربستان به دست یمن انجام شده است.
رئیس دستگاه اطلاعات حکومت جدید سوریه به مقامات لبنانی اطلاع داد که حاکمیت جدید سوریه قصد ندارد دست به اقدامی علیه لبنان بزند.
مراسم وداع با پیکر شهید مدافع حرم تازه تفحص شده محمود شفیعی که در سال ۹۴ حین مبارزه با تروریستهای تکفیری در منطقه خانطومان سوریه به درجه رفیع شهادت نائل آمده بود در معراج شهدای تهران با حضور خانواده و دوستان ایشان برگزار شد. وداع با پیکر شهید مدافع حرم محمود شفیعی در معراج شهدا […]
مراسم وداع با پیکر شهید مدافع حرم تازه تفحص شده محمود شفیعی که در سال ۹۴ حین مبارزه با تروریستهای تکفیری در منطقه خانطومان سوریه به درجه رفیع شهادت نائل آمده بود در معراج شهدای تهران با حضور خانواده و دوستان ایشان برگزار شد.


















