رسانه یمنی مدعی تدارک انتقال ۱۰ هزار جنگجوی سوری به یمن شد!

  • کد خبر : 38293
  • ۲۷ مهر ۱۴۰۵ - ۲۰:۰۷
رسانه یمنی مدعی تدارک انتقال ۱۰ هزار جنگجوی سوری به یمن شد!
پایگاه خبری شمسان‌نیوز به نقل از منابع میدانی مدعی شد هیئتی نظامی از سوریه برای بررسی مقدمات انتقال ۱۰ هزار جنگجو به یمن، به جنوب عربستان سفر کرده است.

به گزارش اخبار جهادی، رسانه شمسان‌نیوز مدعی شد، هیئتی مشورتی به ریاست خالد خطاب، که این رسانه او را فرمانده لشکر ۸۲ ارتش جدید سوریه معرفی کرده، پس از سفری چهارروزه به جنوب عربستان به دمشق بازگشته است.

این رسانه هدف سفر را هماهنگی ترتیبات پشتیبانی برای انتقال ۱۰ هزار جنگجوی سوری به یمن در چند نوبت عنوان کرده است. این گزارش همچنین مدعی دیدار هیثم العلی، معروف به «ابومسلم آفس»، از فرماندهان سابق هیئت تحریر الشام و یکی از فرماندهان جدید ارتش سوریه با افسران سعودی در ریاض شده است.

پیش‌تر، رسانه آکسیوس از بررسی اعزام نیرو و نهایی‌نشدن تصمیم دمشق خبر داده بود. در همین رابطه، احمد موفق زیدان، مشاور رسانه‌ای ریاست‌جمهوری سوریه گزارش‌های مربوط به درخواست عربستان برای اعزام نیروهای سوری به این کشور یا یمن را تکذیب کرد. وزارت اطلاع‌رسانی سوریه نیز بر اولویت بازسازی کشور و پرهیز از گشودن جبهه‌های جدید تأکید کرده بود.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://akhbarjahaadi.ir/?p=38293

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.