نیروهای “سوریه دموکرات” وارد شهر منبج شدند

  • کد خبر : 3363
  • 24 ژوئن 2016 - 10:19
نیروهای “سوریه دموکرات” وارد شهر منبج شدند

دیدبان حقوق بشر سوریه اعلام کرد که نیروهای سوریه دموکرات وارد شهر منبج در حومه حلب شده‌اند، این در حالی است که داعش می‌گوید که مانع از حمله این نیروهای تحت مایت آمریکا شده است. به گزارش اخبار جهادی به نقل از ایسنا به نقل از پایگاه اینترنتی شبکه خبری الجزیره دیدبان حقوق بشر سوریه […]

دیدبان حقوق بشر سوریه اعلام کرد که نیروهای سوریه دموکرات وارد شهر منبج در حومه حلب شده‌اند، این در حالی است که داعش می‌گوید که مانع از حمله این نیروهای تحت مایت آمریکا شده است.

به گزارش اخبار جهادی به نقل از ایسنا به نقل از پایگاه اینترنتی شبکه خبری الجزیره دیدبان حقوق بشر سوریه اعلام کرد که نیروهای سوریه دموکرات که از پشتیبانی ائتلاف آمریکایی برخوردار هستند وارد شهر منبج، از برجسته‌ترین پایگاه‌های داعش در شمال سوریه شده‌اند.

ورود این نیروها که بیشتر آنها را کردها تشکیل می‌دهند به منبج سه هفته بعد از آغاز عملیات گسترده برای بیرون راندن افراد مسلح داعش از این شهر صورت گرفته است که از سال ۲۰۱۴ شهر منبج را تحت تصرف خود دارند.

دیدبان حقوق بشر سوریه نیز تایید کرد که این نیروها از طرف جنوبی و با پشتیبانی هوایی بسیار شدید جنگنده‌های ائتلاف تحت امر آمریکا وارد شهر منبج شده‌اند و درگیری‌های شدیدی در ساختمان‌ها و در خیابان‌های داخل این شهر در جریان است.

در مقابل داعش اعلام کرده است که مانع حمله نیروهای سوریه دموکرات به اطراف شهر منبج در محورهای روستاهای گوردلا، شوریحه و مزارع زنگل شده‌اند. داعش مدعی است که با هدف قرار گرفتن پایگاه‌های نیروهای کرد با یک خودرو بمب گذاری شده و مقاومت سرسختانه با حمله آنها، چند تن از نیروهای سوریه دموکرات کشته شده‌اند.

از سوی دیگر منابع محلی در مصاحبه با الجزیره اعلام کردند که شهر منبج اکنون از کمبود آب و مواد غذایی رنج می‌برد و شرایط انسانی وخیمی دارد.

به کانال تلگرامی ما بپیوندید

ما را در اینستاگرام دنبال کنید

لینک کوتاه : https://akhbarjahaadi.ir/?p=3363

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.