کارشناس آمریکایی: آمریکا با محاصره ایران نمی‌تواند پیروز شود

  • کد خبر : 37301
  • 31 آگوست 2026 - 10:49
کارشناس آمریکایی: آمریکا با محاصره ایران نمی‌تواند پیروز شود
برت اریکسون، کارشناس مسائل ژئوپلیتیکی آمریکا، با هشدار درباره پیامدهای ادامه محاصره ایران تأکید کرد که واشنگتن تنها یک حادثه پرتلفات تا گرفتارشدن کامل در یک جنگ بی‌پایان دیگر در خاورمیانه فاصله دارد.

به گزارش اخبار جهادی، برت اریکسون، مدیر ارشد مؤسسه مشاوره‌ای «Obsidian Risk Advisors»، در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس، حمله آمریکا به مواضع پرتاب موشک ایران در جزیره لارک را اقدامی بی‌تأثیر بر معادلات راهبردی جنگ توصیف کرد.

وی نوشت که حمله به مواضع پرتاب موشک در لارک، هیچ تغییری در چشم‌انداز راهبردی جنگ ایجاد نمی‌کند؛ زیرا به اعتقاد او، ایران همچنان از توان لازم برای تشدید دامنه درگیری در سراسر خلیج فارس برخوردار است.

این کارشناس آمریکایی افزود که ایران می‌تواند در صورت تشدید تنش‌ها، تأسیسات آب‌شیرین‌کن، زیرساخت‌های انرژی و مراکز مالی و هوش مصنوعی در کشورهای حاشیه خلیج فارس را هدف قرار دهد؛ اهدافی که به گفته او، دفاع کامل از آن‌ها برای ایالات متحده بسیار دشوار خواهد بود.

اریکسون با بیان اینکه آمریکا از طریق محاصره ایران قادر به دستیابی به پیروزی نیست، تأکید کرد: چه محاصره ادامه پیدا کند و چه متوقف شود، ایران همچنان امکان گسترش افقی درگیری در سراسر منطقه را خواهد داشت.

وی مدعی شد که ادامه محاصره، تهران را بیش از پیش به سمت تشدید تنش‌های منطقه‌ای سوق می‌دهد و در عین حال، گزینه دیگری شامل هدف قرار دادن شناورهای نیروی دریایی آمریکا و رقم‌زدن حادثه‌ای با تلفات گسترده را نیز در اختیار ایران قرار می‌دهد.

اریکسون هشدار داد که وقوع چنین حادثه‌ای می‌تواند ایالات متحده را به‌طور کامل وارد یک جنگ طولانی و بی‌پایان دیگر در خاورمیانه کند و در پایان خواستار توقف محاصره ایران شد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://akhbarjahaadi.ir/?p=37301

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.