معاریو: نتانیاهو از بیم خشم ترامپ در جبهه لبنان محتاطانه عمل می‌کند

  • کد خبر : 37284
  • 30 آگوست 2026 - 15:54
معاریو: نتانیاهو از بیم خشم ترامپ در جبهه لبنان محتاطانه عمل می‌کند
روزنامه عبری «معاریو» به نقل از یک منبع سیاسی گزارش داد که بنیامین نتانیاهو با وجود مخالفت اسرائیل با عقب‌نشینی از اطراف ارتفاعات علی‌الطاهر در جنوب لبنان، از گسترش عملیات نظامی در این منطقه پرهیز می‌کند؛ زیرا نگران واکنش دونالد ترامپ و افزایش فشارهای واشنگتن است.

به گزارش اخبار جهادی، روزنامه عبری «معاریو» گزارش داد، بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل در تصمیم‌گیری‌های مربوط به لبنان با احتیاط عمل می‌کند تا موجب خشم دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، نشود.

این گزارش در بحبوحه افزایش تنش‌ها در ارتفاعات علی‌الطاهر در جنوب لبنان منتشر شده است. «معاریو» هم‌زمان به نقل از یک منبع امنیتی مدعی شد که اسرائیل قصد ندارد نیروهای خود را از منطقه پیرامونی این ارتفاعات خارج کند. به ادعای این منبع، نیروهای اسرائیلی تأسیسات زیرزمینی منتسب به حزب‌الله را محاصره کرده‌اند و خواهان ادامه حضور در مسیرهای منتهی به این منطقه هستند.

با این حال، نگرانی از واکنش ایران و حزب‌الله و همچنین فشار واشنگتن، اسرائیل را به اجرای عملیات محدود به‌جای آغاز یک حمله گسترده سوق داده است. بنابراین، احتیاط مورد اشاره در گزارش معاریو به معنای تصمیم برای عقب‌نشینی نیست؛ بلکه ناظر بر پرهیز از عملیاتی است که بتواند درگیری در لبنان را دوباره به یک جنگ گسترده تبدیل کند.

گزارش معاریو در ادامه اختلاف‌های آشکار واشنگتن و تل‌آویو بر سر لبنان منتشر شده است. رویترز پیش‌تر گزارش داده بود که ترامپ در یک تماس تلفنی پرتنش، نتانیاهو را از حمله به بیروت برحذر داشته و از تداوم حملات اسرائیل به لبنان ابراز نارضایتی کرده بود.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://akhbarjahaadi.ir/?p=37284

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.