مسرور بارزانی خواستار استقرار سامانه‌های پدافند هوایی در اقلیم کردستان عراق شد

  • کد خبر : 38101
  • ۱۴ مهر ۱۴۰۵ - ۲۱:۱۲
مسرور بارزانی خواستار استقرار سامانه‌های پدافند هوایی در اقلیم کردستان عراق شد
نخست‌وزیر اقلیم کردستان عراق با اشاره به تهدیدهای ناشی از حملات پهپادی علیه این منطقه، از دولت مرکزی بغداد خواست برای حفاظت از اقلیم، سامانه‌های دفاع هوایی در اختیار نیروهای امنیتی کردستان قرار دهد. بارزانی تأکید کرد خروج نیروهای ائتلاف آمریکایی به معنای پایان همکاری‌های امنیتی با عراق و اقلیم کردستان نیست.

به گزارش اخبار جهادی، مسرور بارزانی، نخست‌وزیر اقلیم کردستان عراق، اعلام کرد اربیل در حال گفت‌وگو با دولت فدرال عراق و کشورهای دوست برای دریافت سامانه‌های پدافند هوایی به منظور مقابله با تهدیدات پهپادی است.

بارزانی در گفت‌وگو با خبرنگاران در اربیل اظهار کرد که نیروهای ائتلاف بین‌المللی (آمریکایی) به دلیل پایان یافتن مأموریت‌های مرتبط با مبارزه با گروه داعش، روند خروج خود از عراق را آغاز کرده‌اند، اما این مسئله به معنای قطع روابط کشورهای عضو ائتلاف با عراق یا اقلیم کردستان نیست.

وی با اشاره به نگرانی‌ها درباره احتمال بازگشت فعالیت‌های داعش، گفت که نیروهای امنیتی عراق و نیروهای پیشمرگه از آمادگی و توان عملیاتی لازم برای مقابله با تهدیدهای احتمالی برخوردار هستند و اقلیم کردستان با خطر خلأ امنیتی مواجه نیست.

نخست‌وزیر اقلیم کردستان با این حال تأکید کرد که یک مسئله مهم همچنان باقی مانده و آن، نیاز به سامانه‌های دفاع هوایی برای حفاظت از اقلیم در برابر حملات پهپادی است.

بارزانی گفت: «ما به کمک دوستانمان نیاز داریم و در گفت‌وگویی مستمر با آنها و همچنین دولت فدرال برای دریافت این سامانه‌ها هستیم.»

وی افزود که با تأمین سامانه‌های پدافند هوایی، بخش مهمی از تهدیدات و خطرات متوجه اقلیم کردستان کاهش خواهد یافت.

نخست‌وزیر اقلیم کردستان همچنین از ادامه روابط مثبت میان اربیل و بغداد خبر داد و گفت که دو طرف در مسیر حل اختلافات و پرونده‌های باقی‌مانده میان دولت مرکزی و اقلیم قرار دارند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://akhbarjahaadi.ir/?p=38101

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.