کان: آمریکا درخواست بن‌سلمان برای رهبری عملیات علیه انصارالله را رد کرد

  • کد خبر : 37262
  • 30 آگوست 2026 - 12:58
کان: آمریکا درخواست بن‌سلمان برای رهبری عملیات علیه انصارالله را رد کرد
شبکه عبری «کان» به نقل از یک منبع یمنی گزارش داد محمد بن‌سلمان از فرمانده ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا خواسته بود واشنگتن رهبری عملیات نظامی علیه حوثی‌ها (انصارالله) یمن را بر عهده بگیرد؛ اما آمریکا اعلام کرده تنها از عملیاتی با فرماندهی عربستان حمایت خواهد کرد.

به گزارش اخبار جهادی، رسانه اسرائیلی کان مدعی شد محمد بن‌سلمان، ولیعهد عربستان در دیدار اخیر خود با دریاسالار براد کوپر، فرمانده ستاد فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا (سنتکام) خواستار هدایت یک عملیات نظامی علیه جنبش انصارالله یمن از سوی واشنگتن شده است.

بر اساس این گزارش، درخواست عربستان در دیداری که اواسط ماه اوت میان بن‌سلمان و فرمانده سنتکام برگزار شد، مطرح شده است.

به ادعای کان، مقام‌های آمریکایی با رهبری مستقیم این عملیات مخالفت کرده‌اند؛ زیرا واشنگتن تمایلی به گشودن جبهه نظامی دیگری در خاورمیانه ندارد، به‌ویژه آنکه نیروهای انصارالله در شرایط کنونی حملات خود را متوجه شناورهای آمریکایی در دریای سرخ نکرده‌اند.

با این حال، آمریکا به ولیعهد عربستان اعلام کرده است در صورت آغاز عملیاتی به فرماندهی ریاض، آماده حمایت از آن خواهد بود.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://akhbarjahaadi.ir/?p=37262

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.