true

هواپیماهای رژیم صهیونیستی با پخش اعلامیههایی در قنیطره، درباره همکاری ارتش سوریه با حزبالله هشدار دادند.
به گزارش اخبار جهادی، هواپیماهای صهیونیستی اعلامیههایی را بر فراز شهر «قنیطره» در مرز لبنان و سوریه پخش کردند و به ارتش سوریه درباره همکاری با حزبالله هشدار دادند.
در این اعلامیهها (که پنجشنبه گذشته از آسمان قنیطره روی زمین ریخته شده) ادعا شده حزبالله با ابزارهای مختلف دنبال بهرهبرداری از نیروهای ارتش سوریه است و میخواهد سوریه را به میدان جنگ علیه رژیم اسرائیل تبدیل کند.
بر اساس گزارش «شام تایمز»، اهالی قنیطره متن این اعلامیه را که در آن ادعا شده حزبالله تنها طرفی است که با رژیم اسرائیل دشمنی دارد، به تمسخر گرفتند و تأکید کردند که جنگ بین اسرائیل و سوریه، پیشزمینهای برای تأسیس حزبالله بوده است.
انتهای پیام/
منبع: فارس
false
true
http://akhbarjahaadi.ir/?p=23112
true
true