اخبار کوتاه

نیروهای القسام، یک بولدوزر نظامی اسرائیلی از نوع D9 را در منطقه المغراقه با راکت یاسین ۱۰۵ مورد هدف قرار داده و سرنشینان آن را به قتل رساندند. رزمندگان القسام یک تانک، یک بولدوزر و یک نفربر ارتش رژیم صهیونیستی در محور خان یونس را با استفاده از راکت‌های یاسین ۱۰۵ مورد هدف قرار دادند. رزمندگان کتائب القسام ابتدا یک بمب را در منزلی در شرق خان یونس که نظامیان اشغالگر اسرائیلی در داخل آن پناه گرفته بودند، منفجر کردند سپس این خانه را با راکت TBG مورد هدف قرار دادند که در این عملیات نیروهای اشغالگر کشته و زخمی شدند. سرایا القدس اعلام کرد مجاهدان این گروه، با ۷ نظامی اشغالگر اسرائیلی در محله شجاعیه در شرق غزه با اسلحه تیربار وارد درگیری شدیدی شدند و همه این نیروها را به قتل رسانده یا زخمی کردند. وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه اعلام کرد بیمارستان معمداننی در غزه به سبب ادامه حملات دشمن صهیونیستی، محاصره و بازداشت تعدادی از کادر پزشکی و درمانی، مجروحان و آوارگان از خدمت خارج شده است.

هک اطلاعات محرمانه کارکنان سازمان‌های امنیتی رژیم صهیونیستی

  • کد خبر : 22950
  • 20 آذر 1399 - 17:19
هک اطلاعات محرمانه کارکنان سازمان‌های امنیتی رژیم صهیونیستی
پس از گذشت یک هفته از اعلام هک یک شرکت بیمه در فلسطین اشغالی، یک روزنامه صهیونیستی گزارش داد که در پی این اقدام، داده‌های محرمانه‌ای درباره کارکنان سرویس‌های سری این رژیم دزیده شده است.

پس از گذشت یک هفته از اعلام هک یک شرکت بیمه در فلسطین اشغالی، یک روزنامه صهیونیستی گزارش داد که در پی این اقدام، داده‌های محرمانه‌ای درباره کارکنان سرویس‌های سری این رژیم دزیده شده است.

به گزارش اخبار جهادی، روزنامه صهیونیستی «هاآرتص»، امروز (پنجشنبه)، گزارش داد که اطلاعات دزدیده شده از شرکت بیمه «شربیت» ممکن است امنیت «اسرائیل» را به خطر بیندازد.

یازدهم آذر ماه بود که منابع خبری گزارش دادند گروهی موسوم به «Black Shadow» (سایه سیاه) شرکت بیمه «شربیت» در فلسطین اشغالی را هک کرده و اطلاعات محرمانه‌ای را از این شرکت به سرقت برده‌ است.

به گزارش پایگاه خبری «عرب۴۸»، روزنامه هاآرتص خبر داده است که این اقدام، ممکن است امنیت «اسرائیل» و «حتی زندگی برخی از کارکنان دستگاه‌های فوق سری اسرائیل را به خطر بیندازد و آن هم به علت درز داده‌های مربوط به نام برخی کارکنان و یگان‌های امنیتی که این افراد در آن عضو هستند».

هاآرتص به نقل از «آمیتای دان» بازپرس حوزه حفاظت اطلاعات می‌نویسد که اطلاعاتی که گروه Black Shadow آن را از پایگاه داده شرکت بیمه مذکور به دست آورده، «هدیه‌ای بی‌سابقه به سازمان‌های امنیتی بیگانه است که می‌خواهند در دستگاه‌های بسیار حساس… [اسرائیل] جاسوسی کنند. در مورد ایران،‌ این درز اطلاعات می‌تواند اطلاعات مطلوب برای حمله انتقام‌جویانه در پی ترور محسن فخری‌زاده دانشمند اتمی را در اختیار [آنها] بگذارد».

طبق این گزارش، شرکت شربیت در مناقصه‌ بیمه حدود ۴۰ هزار خودروی کارمندان فلسطین اشغالی برنده شده است و در پی آن، این شرکت بیمه، پرونده‌های جدیدی از جزئیات مربوط به اطلاعات کارمندان را در اختیار گرفته است.

طبق این اسناد، این شرکت بیمه موظف بوده که به نزد مالکان خودرو برود و اطلاعات مربوط به آنها را تکمیل کند.

هاآرتص در گزارش خود همچنین اشاره کرده است که پرونده داده‌های مربوط به کارمندان دولتی تنها در اختیار شربیت قرار نمی‌گیرد بلکه اسناد برخی از شرکت‌های بیمه دیگر نیز در اختیار این شرکت قرار می‌گیرد؛ شرکت‌هایی که که سال گذشته در مناقصه‌ای مشابه برنده شده بودند و بایست اطلاعات را در اختیار شربیت قرار دهند.

طبق قوانین مناقصه یادشده، شرکت برنده شده در این مناقصه بایستی اطلاعات بیمه شدگان را به دست آورد و این اطلاعات باید شامل، نام کارمند، شمار تلفن همراه، ایمیل، شماره کارت ملی، شماره خودرو، کد مدل خودرو و سال آغاز استفاده از خودرو باشد.

بر اساس این گزارش، فرم‌های بیمه همچنین اطلاعات گسترده دیگری از جمله آدرس کارمند را شامل می‌شود با وجود اینکه کارمند ملزم به ارائه چنین اطلاعاتی نیست.

هاآرتص در ادامه می‌نویسد که برخی منابع امنیتی بدون ذکر جزئیات بیشتر خبر داده‌اند که «دستگاه امنیتی، مقرراتی برای مقابله با مواردی از این دست را دارند».

امیتای دان در گفت‌و‌گو با هاآرتص گفته است: «باید در نظر گرفت که این امکان وجود دارد، یکی از مشتریان احتمالی شرکت بیمه هک اطلاعات را به چند حمله علیه مجموع کارمندانی که اطلاعات آنها فاش شده است، هدایت کند که از جمله این افراد، کارکنان محل‌های حساس می‌باشد».

 دان در ادامه افزود: «حمله‌کنندگان (هکرها) این امکان را دارند که آدرس و خودروی کارمندی خاص از یک نهاد حساس را شناسایی کنند و از این راه، به صورت‌ فیزیکی به او برسند که این مسئله می‌تواند به اقدام شدیدتر از ربایش یا ترور بیانجامد».

روزنامه هاآرتص در پایان گزارش خود همچنین اشاره می‌کند که جمع‌آوری اطلاعات پیرامون تلفن همراه کارمندان، یک راه «خوب» برای کسانی است که می‌خواهند خود را به جای کسی دیگر جا بزنند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

لینک کوتاه : https://akhbarjahadi.ir/?p=22950

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.