اخبار کوتاه

نیروهای القسام، یک بولدوزر نظامی اسرائیلی از نوع D9 را در منطقه المغراقه با راکت یاسین ۱۰۵ مورد هدف قرار داده و سرنشینان آن را به قتل رساندند. رزمندگان القسام یک تانک، یک بولدوزر و یک نفربر ارتش رژیم صهیونیستی در محور خان یونس را با استفاده از راکت‌های یاسین ۱۰۵ مورد هدف قرار دادند. رزمندگان کتائب القسام ابتدا یک بمب را در منزلی در شرق خان یونس که نظامیان اشغالگر اسرائیلی در داخل آن پناه گرفته بودند، منفجر کردند سپس این خانه را با راکت TBG مورد هدف قرار دادند که در این عملیات نیروهای اشغالگر کشته و زخمی شدند. سرایا القدس اعلام کرد مجاهدان این گروه، با ۷ نظامی اشغالگر اسرائیلی در محله شجاعیه در شرق غزه با اسلحه تیربار وارد درگیری شدیدی شدند و همه این نیروها را به قتل رسانده یا زخمی کردند. وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه اعلام کرد بیمارستان معمداننی در غزه به سبب ادامه حملات دشمن صهیونیستی، محاصره و بازداشت تعدادی از کادر پزشکی و درمانی، مجروحان و آوارگان از خدمت خارج شده است.

روش‌های مبارزه ایران با داعش، به روایت رویترز

  • کد خبر : 4559
  • 17 شهریور 1395 - 16:41
روش‌های مبارزه ایران با داعش، به روایت رویترز

خبرگزاری رویترز بامداد چهارشنبه در تحلیلی درباره روش‌های ایران در مبارزه با تروریسم، تصریح کرد که جمهوری اسلامی ایران با عملکردی موفق، تاکنون توانسته تلاش گروه‌های تروریستی از جمله داعش در انجام عملیات علیه این کشور را با شکست روبه‌رو کند. به گزارش اخبار جهادیبه نقل از «فرارو»، رویترز با اشاره به این مطلب افزود: […]

خبرگزاری رویترز بامداد چهارشنبه در تحلیلی درباره روش‌های ایران در مبارزه با تروریسم، تصریح کرد که جمهوری اسلامی ایران با عملکردی موفق، تاکنون توانسته تلاش گروه‌های تروریستی از جمله داعش در انجام عملیات علیه این کشور را با شکست روبه‌رو کند.

به گزارش اخبار جهادیبه نقل از «فرارو»، رویترز با اشاره به این مطلب افزود: هرچند که داعش طی سال جاری تا حدی در خاورمیانه تضعیف شده اما همچنان قوی است و دامنه بازی خود را به آن سوی مناطق تحت کنترل خود در عراق و سوریه کشیده و از ماه ژوئن در هر ۸۴ ساعت یک حمله تروریستی داشته است.

گروه تروریستی داعش، فرانسه و آمریکا دو کشوری را که در لیست حملاتش بودند، هدف قرار داده اما تاکنون نتوانسته است حمله موفقیت‌آمیزی علیه ایران به عنوان هدف سوم خود انجام دهد.

رویترز تاکید می‌کند که ناکامی داعش در این کار به معنای آن نیست که برای حمله به ایران تلاش نکرده است، بلکه تلاش‌های ضدتروریسم تهران موفقیت‌آمیز بوده در حالی که تلاش‌های دیگر کشورهای مورد نظر داعش به جایی نرسیده است.

ایران در برابر داعش دو هدف را پیگیری می‌کند که نخست تضعیف گسترش ایدئولوژی و دیدگاه داعش به عنوان یک گروه مروج فرقه‌گرایی است و دوم جلوگیری از حملات این گروه به خاک ایران است؛ تلاش‌های ایران در عراق و سوریه دو کشور همجوار به تدریج ثمر بخش شده و اراضی تحت کنترل این گروه همچنان کوچک و کوچک‌تر می‌شود.

این در حالی است که ایران به دلیل مرز ۹۰۰ مایلی خود با عراق، هدف آسیب‌پذیرتری نسبت به اتحادیه اروپا و آمریکا محسوب می‌شود، در نتیجه تلاش‌های داعش برای هدف قراردادن ایران قاعدتاً باید موفقیت‌آمیزتر باشد ولی دستگاه امنیتی ایران تاکنون توانسته است این تهدید را از بین ببرد.

رویترز در تحلیل خود به توسعه سیاست ضد تروریسم ایران طی چند دهه گذشته و پس از پیروزی انقلاب اسلامی اشاره کرده و می‌نویسد: ایران پس از انقلاب اسلامی سال ۱۹۷۹ و سرنگونی شاه، برخی از استراتژی‌ها و نهادهای امنیتی دیگر را به کار گرفته است.

با تقسیم وظایف عملیات ضد تروریستی بین نهادهای امنیتی مختلف ایران از جمله نیروی انتظامی، سپاه و سازمان اطلاعات، تاکتیک‌های ضد تروریستی ایران در غرب مبهم مانده و درک نشده است.

این رسانه غربی با اشاره به اینکه تهران با ورود به عرصه رویارویی با داعش در عراق و سوریه می‌خواهد مانع پیشروی این گروه تروریستی به سمت ایران شود، اضافه کرد: هرچند وسعت حضور ایران در عراق و سوریه در ابتدا روشن نبود اما اکنون تهران به طور فزاینده‌ای میزان مشارکت خود در نبردهای این دو کشور را نشان می‌دهد، چراکه می‌خواهد داعش این پیام را دریافت کند که همواره آماده است و اجازه نخواهد داد این گروه تروریستی به خاک ایران نزدیک شود.

به کانال تلگرامی ما بپیوندید

ما را در اینستاگرام دنبال کنید

ایسنا

لینک کوتاه : https://akhbarjahadi.ir/?p=4559

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.