اخبار کوتاه

نیروهای القسام، یک بولدوزر نظامی اسرائیلی از نوع D9 را در منطقه المغراقه با راکت یاسین ۱۰۵ مورد هدف قرار داده و سرنشینان آن را به قتل رساندند. رزمندگان القسام یک تانک، یک بولدوزر و یک نفربر ارتش رژیم صهیونیستی در محور خان یونس را با استفاده از راکت‌های یاسین ۱۰۵ مورد هدف قرار دادند. رزمندگان کتائب القسام ابتدا یک بمب را در منزلی در شرق خان یونس که نظامیان اشغالگر اسرائیلی در داخل آن پناه گرفته بودند، منفجر کردند سپس این خانه را با راکت TBG مورد هدف قرار دادند که در این عملیات نیروهای اشغالگر کشته و زخمی شدند. سرایا القدس اعلام کرد مجاهدان این گروه، با ۷ نظامی اشغالگر اسرائیلی در محله شجاعیه در شرق غزه با اسلحه تیربار وارد درگیری شدیدی شدند و همه این نیروها را به قتل رسانده یا زخمی کردند. وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه اعلام کرد بیمارستان معمداننی در غزه به سبب ادامه حملات دشمن صهیونیستی، محاصره و بازداشت تعدادی از کادر پزشکی و درمانی، مجروحان و آوارگان از خدمت خارج شده است.

روایت سایت آمریکایی از ۴ توانمندی نظامی ایران مقابل آمریکا

  • کد خبر : 15772
  • 02 مرداد 1397 - 12:21
روایت سایت آمریکایی از ۴ توانمندی نظامی ایران مقابل آمریکا

سایت خبری-تحلیلی نشنال‌اینترست به بررسی چهار توانمندی نظامی ایران در مقابل آمریکا پرداخته است. به گزارش اخبار جهادی، سایت خبری-تحلیلی «نشنال‌اینترست» به بررسی سه «سلاح مرگبار» که ایران می‌تواند از آنها در تقابل احتمالی با آمریکا استفاده کند پرداخته است که گزارش آن در زیر آمده است. نشنال‌اینترست نوشته بعد از دوران جنگ سرد، اگر کره […]

سایت خبری-تحلیلی نشنال‌اینترست به بررسی چهار توانمندی نظامی ایران در مقابل آمریکا پرداخته است.

به گزارش اخبار جهادی، سایت خبری-تحلیلی «نشنال‌اینترست» به بررسی سه «سلاح مرگبار» که ایران می‌تواند از آنها در تقابل احتمالی با آمریکا استفاده کند پرداخته است که گزارش آن در زیر آمده است.

نشنال‌اینترست نوشته بعد از دوران جنگ سرد، اگر کره شمالی را استثنا در نظر بگیریم می‌توان گفت که هیچ کشوری به اندازه ایران، ایالات متحده آمریکا را به چالش نکشیده؛ از خاورمیانه (آسیای غربی) گرفته تا آسیای مرکزی و تا آمریکای لاتین ایران هیچ فرصتی را برای مقابله با آمریکا و محدود کردن نفوذ این کشور از دست نداده است.

رسانه آمریکایی نوشته ایران برای جبران برتری‌های آمریکا در زمینه بودجه نظامی، محور دکترین نظامی خود را بازداری بر اساس سه نوع توانمندی قرار داده است: زرادخانه‌ موشک‌های بالستیک، جنگ دریایی نامتقارن (به ویژه تهدید به بستن تنگه هرمز) و ارتباط با گروه‌های نظامی غیردولتی.

طبق این تحلیل، با آنکه بسیاری از سامانه‌های نظامی برای اجرای این دکترین درکارند، چهار توانمندی‌ زیر اهمیت ویژه‌ای در این راستا دارند:

موشک سجیل

نشنال‌اینترست می‌گوید «آشکارترین» ابزار در دکترین نظامی ایران، زرادخانه موشک‌های بالستیک این کشور است. از میان این موشک‌ها، موشک‌های خانواده شهاب، معروف‌تر از بقیه هستند.

این نشریه در ادامه نوشته است: «با وجود این، سجیل ۱ و (نسل بعدی آن سجیل ۲) موشک‌هایی هستند که باید بیش از بقیه از آنها ترسید. ایران اولین بار سال ۲۰۰۸ این موشک زمین به زمین دو مرحله‌ای میان‌برد را آزمایش کرد. سجیل بر خلاف موشک‌های شهاب،  دارای سوخت جامد است که زمان پرتاب آن را تا حد زیادی کاهش داده و در مقابل قدرت مانور آن را بالا می‌برد.»

مطابق این گزارش، «رابرت گیتس»، وزیر دفاع اسبق آمریکا در یک جلسه استماع کنگره در نوامبر ۲۰۰۹ گفت: «موشک سجیل، بردی بین ۲۰۰۰ تا ۲۵۰۰ کیلومتر دارد.» این موشک با چنین بردی می‌تواند کلاهکی به وزن ۷۵۰ کیلوگرم را به اسرائیل و حتی بخش‌هایی از جنوب اروپا پرتاب کند.

زیردریایی‌های کلاس غدیر

رسانه آمریکایی نوشت: «شاید بزرگترین تهدید بازدارنده ایران توان تهدید انتقال‌های نفتی در تنگه هرمز است که تقریباً ۲۰ درصد کل نفت دنیا برای رسیدن به بازارهای جهانی از آن عبور می‌کند. طبق برخی برآوردها، آمریکا از سال ۱۹۷۶ حدود ۸ تریلیون دلار برای محافظت از این تنگه هزینه کرده است.

در صورتی که ایران بخواهد تنگه هرمز را ببندد، زیردریایی‌ برایش اهمیت بی‌نظیری خواهد داشت. چنانکه موسسه مطالعات جنگ توضیح داده در آب‌های کم‌عمق و محدود خلیج فارس، توان مستقر کردن زیردریایی، عملاً تهدیدی موثر علیه شناورهای سطحی محسوب می‌شود.»

نشنال‌اینترست با اشاره به اینکه ایران در حاصل حاضر چندین نوع زیردریایی دارد نوشته ناوگان رو به رشد این کشور از زیردریایی‌های میدجت کلاس غدیر در هر گونه درگیری به شدت مرگبار خواهند بود.

موشک خلیج فارس

این رسانه می‌نویسد: «موشک‌های بالستیک ضدکشتی خلیج فارس یکی دیگر از مولفه‌های ارزشمند توانمندی‌های نامتقارن ایران در زمینه دریایی است.»

به نوشته نشنال‌اینترست، این موشک بالستیک مافوق صوت، با برد ۳۰۰ کیلومتر هنگام حمل کلاهک ۶۵۰ کیلوگرمی اغلب «قاتل حامل» (منظور ناوهای هواپیمابر و بالگردبر است) لقب گرفته و موشک سوخت جامد و تک‌مرحله‌ای است. خلیج فارس بر اساس موشک فاتح ۱۱۰ طراحی و ساخته شده است.

حزب‌الله لبنان 

نشریه نشنال‌اینترست با اشاره به توانمندی‌های گروه حزب الله لبنان این گروه را «هدیه‌ای که ثمربخش بودن برای ایران را ادامه می‌دهد»، توصیف کرده است. نشنال‌اینترست نوشته است: «بارها و بارها اثبات شده که حزب‌الله تطبیق‌پذیرترین و قابل‌استفاده‌ترین سلاح جنگ در زرادخانه ایران است.»

انتهای پیام/

منبع:تسنیم

لینک کوتاه : https://akhbarjahadi.ir/?p=15772

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.