اخبار کوتاه

نیروهای القسام، یک بولدوزر نظامی اسرائیلی از نوع D9 را در منطقه المغراقه با راکت یاسین ۱۰۵ مورد هدف قرار داده و سرنشینان آن را به قتل رساندند. رزمندگان القسام یک تانک، یک بولدوزر و یک نفربر ارتش رژیم صهیونیستی در محور خان یونس را با استفاده از راکت‌های یاسین ۱۰۵ مورد هدف قرار دادند. رزمندگان کتائب القسام ابتدا یک بمب را در منزلی در شرق خان یونس که نظامیان اشغالگر اسرائیلی در داخل آن پناه گرفته بودند، منفجر کردند سپس این خانه را با راکت TBG مورد هدف قرار دادند که در این عملیات نیروهای اشغالگر کشته و زخمی شدند. سرایا القدس اعلام کرد مجاهدان این گروه، با ۷ نظامی اشغالگر اسرائیلی در محله شجاعیه در شرق غزه با اسلحه تیربار وارد درگیری شدیدی شدند و همه این نیروها را به قتل رسانده یا زخمی کردند. وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه اعلام کرد بیمارستان معمداننی در غزه به سبب ادامه حملات دشمن صهیونیستی، محاصره و بازداشت تعدادی از کادر پزشکی و درمانی، مجروحان و آوارگان از خدمت خارج شده است.

تحولات عراق از روزهای سخت سال ۹۳ تا تابستان آرام ۹۶ ؛ چه مناطقی از عراق همچنان در اشغال داعش است؟ + نقشه میدانی

  • کد خبر : 9999
  • 23 تیر 1396 - 13:18
تحولات عراق از روزهای سخت سال ۹۳ تا تابستان آرام ۹۶ ؛ چه مناطقی از عراق همچنان در اشغال داعش است؟ + نقشه میدانی

بدون شک اگر فتوای تاریخی مرجعیت عراق نبود، عناصر تروریستی داعش تا عمق شهر بغداد پیشروی می کردند اما با تشکیل بسیج مردمی وضعیت میدانی در بازه زمانی ۶ ماهه تغییر کرد و از نفوذ تروریست ها جلوگیری شد. به گزارش اخبار جهادی،شهر موصل، دومین شهر بزرگ عراق، پس از ۳ سال اشغال به کنترل […]

بدون شک اگر فتوای تاریخی مرجعیت عراق نبود، عناصر تروریستی داعش تا عمق شهر بغداد پیشروی می کردند اما با تشکیل بسیج مردمی وضعیت میدانی در بازه زمانی ۶ ماهه تغییر کرد و از نفوذ تروریست ها جلوگیری شد.

به گزارش اخبار جهادی،شهر موصل، دومین شهر بزرگ عراق، پس از ۳ سال اشغال به کنترل کامل نیروهای عراقی درآمد و آخرین بقایای عناصر تروریستی داعش در این شهر به هلاکت رسیدند.

در حال حاضر، فقط ۱۸ درصد مساحت عراق در اشغال عناصر تروریستی است؛ غرب و جنوب استان نینوا، شمال غرب استان الانبار، بخش هایی از غرب استان کرکوک و شمال غرب استان نینوا همچنان در اشغال تروریست هاست.

اوایل تابستان سال ۱۳۹۳ گروه تروریستی داعش به واسطه خلأ قدرت به وجود آمده توانست تا ۶۵ کیلومتری پایتخت عراق پیشروی کند و استان های نینوا، صلاح الدین، الانبار، کرکوک و دیاله را به اشغال خود درآورد. بخش هایی از استان های بابل، اربیل و بغداد هم در روزهای سخت سال ۲۰۱۴ به تصرف تروریست ها درآمد.

در ذیل نقشه میدانی کشور عراق را در سال ۹۳ مشاهده می کنید
**برای مشاهده اندازه اصلی روی نقشه کلیک کنید**

بدون شک اگر فتوای تاریخی مرجعیت عراق نبود، عناصر تروریستی داعش تا عمق شهر بغداد پیشروی می کردند اما با تشکیل بسیج مردمی وضعیت میدانی در بازه زمانی ۶ ماهه تغییر کرد و از نفوذ تروریست ها جلوگیری شد.

نیروهای بسیج مردمی عراق در نخستین عملیات، حومه شهر بغداد که به کمربندی امنیتی پایتخت معروف بود را از وجود عناصر تروریستی داعش پاکسازی کردند و در ادامه موفق شدند مناطق راهبردی « الاسکندریه، المسیب و جرف الصخر» را در استان بابل باز پس بگیرند.

پاکسازی استان صلاح الدین در زمستان سال ۹۳ نقطه عطف عملکرد نیروهای بسیج مردمی بود و در نهایت در چند عملیات، شهرهای مهمی از جمله الدور، سامراء، بلد، الضلوعیه، یثرب، الاسحقاقی، العلم از وجود تروریست ها آزاد شدند.

اسفندماه سال ۹۳ نیروهای بسیج مردمی و ارتش عراق پس از درگیری های سنگین توانستند شهر تکریت، مرکز استان صلاح الدین را به طور کامل پاکسازی کنند تا مرهمی باشد بر زخم صدها مادری که فرزندان خود را در جنایت تروریست ها در پایگاه اسپایکر از دست داده بودند.

گروه تروریستی داعش بخش های وسیعی از استان دیاله از جمله های شهرهای السعدیه، جلولاء، العظیم، المقدادیه، المنصوریه و الخالص را هم به اشغال خود درآورد و حتی به چند ده کیلومتری مرزهای کشورمان نزدیک شد اما با تجدید قوای نیروهای ارتش و انسجام بیشتر نیروهای مردمی این شهرهای مهم در تابستان سال ۹۴ به طور کامل پاکسازی شده اند.

در ذیل نقشه میدانی عراق را در تابستان سال ۹۶ و پس از آزادی شهر موصل مشاهده می کنید:

**برای مشاهده اندازه اصلی روی نقشه کلیک کنید**

کرکوک هم استان دیگری بود که از جنایت های تروریست ها در امان نماند و بخش های وسیعی از آن اشغال شد اما با ورود نیروهای عراقی آرامش تا حدودی به این استان بازگشت. در حال حاضر تروریست ها در بخش غربی استان کرکوک در محاصره هستند و شهر الحویجه مرکز اصلی تجمع آنان است.

استان الانبار نیز یکی دیگر از پایگاه های مستحکم گروه تروریستی داعش در عراق بود. این استان هم در سال ۹۳ به طور کامل از کنترل نیروهای عراقی خارج شد و شهر الرمادی ( مرکز استان) و شهر فلوجه اشغال شدند.

عملیات برای پاکسازی این استان به طور جدی از اواسط سال ۹۴ آغاز شد و در نهایت نیروهای عراقی پس از یک سال عملیات سنگین توانستند تروریست ها را از مناطق راهبردی از جمله شهر فلوجه، الرمادی، العامریه، الکرمه، الرطبه، هیت و النخیب عقب برانند. در حال حاضر، فقط بخش های بیابانی این استان در اشغال تروریست های داعش است.

نیروهای عراقی از شهریور سال ۹۵ نیز پاکسازی جنوب استان نینوا را در دستور کار قرار دادند تا مقدمه عملیات برای آزادسازی بخش شرقی شهر موصل آغاز شود. الشرقاط، القیاره، الحضر، القیروان، قحطانیه، البعاج و فرودگاه تلعفر در نتیجه این عملیات از لوث وجود تروریست ها آزاد شده اند.

از سویی دیگر نیروهای عراقی پس از ۳ سال توانستند به مرزهای مشترک با سوریه برسند و گذرگاه تل صفوک را به کنترل خود درآورند. به گزارش مشرق، نیروهای عراقی در مقطع فعلی درصدد هستند به سوی شهر محاصره شده تلعفر پیشروی کنند.

لینک کوتاه : https://akhbarjahadi.ir/?p=9999

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.